Bij PLUK krijg je altijd vergoeding!
Hoe werkt het?

Er is geen pasklaar antwoord hoeveel de training kost. Check hieronder de verschillende opties. Ik snap dat het niet helemaal helder kan zijn, dus je kan altijd contact met me opnemen om samen uit te zoeken wat jij betaalt.   

€490 excl. btw
Werkgever

Betaalt je werkgever? In dit geval reken ik een werkgeverstarief van €490,- exclusief btw. Dit tarief voor het volgen van een 8-weekse mindfulnesstraining is marktconform. Er zijn steeds meer werkgevers die de mindfulness training vergoeden, mede omdat het een wetenschappelijk bewezen en effectieve aanpak is om beter met stress en werkdruk te leren omgaan. Bedrijven hebben de mogelijkheid om de helft van de training gesubsidueerd te krijgen, tot een bedrag van 10.000 euro. Dit subsidiefonds heet ESF duurzame inzetbaarheid.

Er is geen pasklaar antwoord hoeveel de training kost. Check hieronder de verschillende opties. Ik snap dat het niet helemaal helder kan zijn, dus je kan altijd contact met mij opnemen om samen uit te zoeken wat jij betaalt.   

betaal max. €300 zelf

PLUK fonds
Vergoed je zorgverzekering de training niet? Dan kan je aanspraak maken op een vergoeding van mijn eigen (PLUK) fonds. Zo krijg je altijd een vergoeding en betaal je voor een groepstraining nooit meer dan €300 zelf. Mindfulness zou voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moeten zijn, daarom vind ik het belangrijk om de drempel laag te houden.

Krijg max. €350 terug

Zorgverzekering
Als je recht hebt op vergoeding van je zorgverzekeraar ontvang je maximaal €350 terug. Je moet dan wel een aanvullende zorgverzekering hebben. Ook zijn er soms andere vereisten (zoals burn-out klachten) om aanspraak te maken op de vergoeding. In 2021 vergoeden de volgende zorgverzekeraars deels de MBSR training: Aevitae, De Amersfoortse, Interpolis, IZA, IZZ door VGZ, Menzis, PMA zorgverzekering, Promovendum, National Academic, Umc, United Consumers (VGZ), Univé, VGZ, Zilveren Kruis,

Vragen over mindfulness?

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te blijven van de volgende trainingen of stiltedagen. 

© Pluk. Alle rechten gereserveerd. | Algemene Voorwaarden